+385913909416 This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it Split Accommodation and Apartments in Split for every budget
Home arrow Prijava Apartmana arrow Oglasavanje
PDF Print E-mail

Dragi Iznajmljivači, 

 

OBAVIJEST!

Zbog velikog broja iznajmljivača  području Splita ne primamo do daljnjega nove apartmane.

Hvala na razumjevanju!

Mi smo turistička agencija sa licencom koja posreduje u iznajmljivanju privatnog smještaja na području Splita. Ukoliko zelite oglasiti Vaš smještajni kapacitet (apartman, sobe) putem našeg portala kontaktirajte nas radi dogovora.Besplatno oglašavanje apartmana te dodavanje apartmana u naš sustav je vrlo je jednostavno.


Kako se prijaviti u tri koraka?

 

Prijavu raditi uz pomoc preglednika Mozilla Firefox!

  1. Prijavite se na naš portal - klikni "No account yet? Register"
  2. U nekoliko minuta primit će te email s podacima za logiranje. Potvrdite primitak.
  3. Logirajte se sa Vašim podacima, te dodajte vaš apartman/sobu kroz "agent menu"

Napomana:; Fotografije Vasih soba ili apartmana moraju biti smanjene na maximalno 200 KB, da bi ih sustav prihvatio. Molim Vas da u polja Google Map kao i Availibility ne unosite ništa.


Gotovo!


Vaš Apartman/Soba nalazi se sada u sistemu te čeka odobrenje administratora. Za to je potrebno donjeti ili faksirati odobrenje ureda za turizam te potpisati ugovor o suradnji u agenciji na adresi Majstora Jurja 4 (pored caffe bara Teak i Porta)

 

http://www.split-apartment.com/how-to-reach-us-2.html

 

Ukoliko vam se proces prijave čini preslozenim, kontaktirajte nas i mi ćemo cijelu prijavu napraviti umjesto vas. (vrijedi samo za zimski period) 


Odrzavanje mikrostranice


Odrzavanje mikrostranice, update cijena te kalendara popunjenosti sada je u "Vašim rukama". Ukoliko dođe do nekakve promjene samo se ulogirajte i prijavite npr. zauzećeu kalendaru popunjenosti.U slučaju da ne mozete izvršiti te promjene sami javite se nama i mi ćemo to napravit umijesto Vas. 


Kako primam upite za svoj smještaj?


Kad gost napravi upit nazovemo Vas informativno da vidimo jeli Vam jedinica slobodna. To još uvijek ne znači da trebate čuvati jedinicu za nas jer gost još nije potvrdio. Ukoliko gost zeli izvršti plaćanje mi Vas zovemo drugi put kako bi sačuvali trazeni termin u roku od 48 sata za nas. U tom period gost treba izvršiti uplatu Kada gost izvrši uplatu za Vašu smještajnu jedinicu mi Vam šaljemo voucher s podacima o gostu te vremenu dolaska. Isto tako gost prima vaše podatke tako da mozete izravno komunicirati i dogovarati detalje oko dolaska


 Imate još pitanja!?


Kontaktirajte nas svakim radnim danom od 09-20 sati

ili nam pošaljite email u svako vrijeme.

Telefon +385 91 390 9416

email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

www.split-apartment.com  

 iznajmljivanje apartmana - oglašavanje smještaja - dodavanje apartmana - oglasi za apartmane